Ajuts pels Casals d'Estiu 2024

Dijous, 2 de maig de 2024

El dilluns 6 de maig s'obre el període per demanar ajuts econòmics de casal d'estiu per als menors empadronats a Santa Maria de Palautordera.

Un ajut destinat als infants i joves que vulguin assistir a algun dels casals d'estiu de l'any vigent que es realitzen al municipi de Sta. Maria de Palautordera i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials o econòmiques. També es distribuiran ajuts econòmics de casal d'estiu a menors i joves majors de 16 anys, empadronats a Sta. Maria de Palautordera i que assisteixin al Casal d'AFADIS.

Els menors hauran de ser sol·licitants de Casals d'Estius que siguin organitzats per AMPA's, AFA'S, Entitats esportives o Entitats sense afany de lucre i que es facin en el municipi de Sta. Maria de Palautordera.

La sol·licitud es presentarà a les Oficines d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. La sol·licitud degudament signada pels pares haurà d'anar acompanyada de tota la documentació requerida per valorar l'ajut.

Trobareu tota la informació, full de sol·licitud, documentació a aportar i bases adjuntes a la notícia. El període de recollida de sol·licituds està disponible fins al 24 de maig.

Darrera actualització: 8.05.2024 | 08:54