Festa Major de l'Aplec del Remei 2024

Dimarts, 24 de setembre de 2024

La Festa Major de l'Aplec del Remei arriba plena d'activitats per a tots els públics. Una celebració que girarà al voltant del circ, per a commemorar el 15è aniversari de l'escola de circ de la companyia Circ LOS, que enguany seran els pregoners.

Durant tres caps de setmana els carrers i les places de Santa Maria de Palautordera s'ompliran de persones, activitats, somriures i il·lusió per a una de les celebracions més populars del municipi; la Festa Major de l'Aplec del Remei.

Una celebració que arriba plena de novetats, entre les més destacades, la primera edició de la "Baixada de Carretons" o el concert "100% Mozart" organitzat pel cor de cambra.

A més a més, com sempre hi haurà les activitats més tradicionals i que funcionen amb venda d'entrades anticipada; les dues orquestres, el sopar d'inici de Festa Major i el teatre de dilluns, aquest any amb "El Tigre". 

La venda d'entrades començarà el divendres 4 d'octubre a les 10 h de manera telemàtica, amb la meitat d'entrades disponibles al web www.activitatspalau.cat. Aquells que prefereixin adquirir les entrades de manera presencial, podran fer-ho a partir del dilluns 7 d'octubre al Centre Cívic en el següent horari:

  • Dilluns 7 d'octubre al Centre Cívic de 10 a 13 h
  • Dimarts 8 i dimecres 9 d'octubre de 16.30 a 19 h a Can Rahull.

Altres activitats destacades, i que ja s'han convertit en tradició, són el correfoc de la Colla de diables i diablesses de Palautordera, l'espai Barrakes, la cercavila o les sardanes.

Des de l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera es vol mostrar agraïment a totes les entitats, associacions i persones que han fet possible aquesta programació tan rica i diversa. Remarcant la importància de la col·laboració del poble per a l’èxit de la Festa Major.

Darrera actualització: 23.09.2024 | 12:28