Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Cigonyes

2016 - Cessió de l'ús de la pista de futbol sala de les instal.lacions esportives del Temple a l'Ajuntament de Sant Celoni

14 de març de 2016

Data signatura conveni: 22 de gener de 2016
Vigència del conveni: 30/6/2016
Drets i obligacions:

1. L’ajuntament de Santa Maria de Palautordera cedeix l’ús de la pista de futbol sala de les instal•lacions esportives del temple per a que l’equip infantil del Club Futbol Sala Sant Celoni pugui fer els seus entrenaments.
2. El període d’utilització de la pista serà fins al 30 de juny de 2016.
3. L’Ajuntament de Sant Celoni, o en cas d’accident, l’assegurança, es farà càrrec dels desperfectes que puguin ser ocasionats durant l’estada d’utilització de la pista.
4. L’Ajuntament de Sant Celoni establirà, com a norma entre els usuaris que utilitzin la pista que, dins de les instal•lacions esportives, no es podran menjar xiclets, pipes ni altres llaminadures, essent responsable del seu compliment.

5. El Club Futbol Sala Sant Celoni utilitzarà la pista de futbol sala de les instal·lacions esportives del Temple els dilluns de 18 a 19.30 h. Una vegada finalitzat el temps d’utilització de la pista, el conserge del CME Sot de les Granotes serà el responsable de que les instal·lacions cedides quedin degudament tancades i en les adequades condicions de neteja.

6. En el cas de produir-se desperfectes o es produeixi un incompliment de les obligacions previstes a l’apartat 3r, 4t i 5è, l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera procedirà a liquidar les despeses ocasiones a l’Ajuntament de Sant Celoni, que  haurà  de procedir al seu ingrés a la Tresoreria municipal en el termini màxim de dos mesos.

7. El present conveni tindrà una durada fins al 30 de juny de 2016.

8. 1.     A final de temporada es retornaran les claus a la regidoria d’Esports de l’ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

9. L’ajuntament es reserva el dret de modificar o deixar sense efecte la utilització de la pista de futbol sala de les instal·lacions esportives del Temple per algunes dates concretes, per circumstàncies sobrevingudes d’interès públic, cosa que es notificarà amb la màxima antelació possible al club de futbol.Signatari:
Verificant la signatura digital 
Data:
Verificant el Segell de Temps Verificant el Segell de Temps

Verifica

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
Tel: 93 847 96 20  Fax: 93 847 96 29

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/6 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h

ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona