Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Gitanes 2015

Imatges relacionades

  • Santa Maria de Palautordera també ha signat el conveni

    Santa Maria de Palautordera també ha signat el conveni

RENOVAT EL CONVENI DE L'OFICINA D'HABITATGE DEL BAIX MONTSENY FINS EL 2019

6 d'abril de 2016

L’Oficina d’Habitatge del Baix Montseny seguirà donant servei als més de 73 mil habitants del territori. Avui s’ha signat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Celoni un nou conveni per al manteniment de l’Oficina d’Habitatge del Baix Montseny (OHBM) per un període de 2016-2019.  La signatura ha anat a càrrec dels alcaldes d’Arbúcies, Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera i Sant Celoni, assistits pels respectius secretaris municipals.

 
Des del maig del 2009, l’Oficina d’Habitatge ofereix a la ciutadania del Baix Montseny serveis d’informació, assessorament i tramitació sobre temes relacionats amb habitatge. La seu central de l’Oficina d’Habitatge està situada al carrer Bruc, 26 de Sant Celoni, però també es compta amb 3 punts d’informació, per evitar desplaçaments innecessaris, als municipis amb més població del territori: Arbúcies (carrer Major, 2), Llinars del Vallès (Can Mas Bagà) i a Santa Maria de Palautordera (plaça de la Vila, 1).
 
L’Oficina d’Habitatge del Baix Montseny dóna servei a 16 municipis: Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Monclús, Gualba, Hostalric, Llinars del Vallès, Montseny, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vilalba Sasserra.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
Tel: 93 847 96 20  Fax: 93 847 96 29

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/6 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h

ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona