Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

 •          Mida de lletra  

Sta. M. de Palautordera

Imatges relacionades

 • Un moment de la inauguració.

  Un moment de la inauguració.

 • Mercè Conesa al local d'Afadis

  Mercè Conesa al local d'Afadis

LA PRESIDENTA DE LA DIPUTACIÓ INAUGURA EL LOCAL D'AFADIS

2 d'abril de 2016

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, ha remarcat aquesta tarda, durant la inauguració del local social d'Afadis Baix Montseny, a Santa Maria de Palautordera, que "els projectes impulsats per la societat civil a través dels quals els municipis poden prestar atenció a les persones són prioritaris".
 
Conesa ha expressat així la importància per a la ciutadania de projectes com el d'aquest local social, un centre de lleure per a persones majors de 18 anys amb discapacitat intel·lectual, impulsat i gestionat per l'Associació de Famílies amb Discapacitat AFADIS Baix Montseny.
 
La presidenta de la Diputació ha valorat un recurs que ofereix oportunitats a aquestes persones. "Perquè tenen dificultat de defensar-se per elles mateixes, nosaltres les hem de defensar", ha dit fent referència al paper de l'Administració i de la societat en general, insistint que "si estem tots implicats podem fer un país molt millor, amb oportunitats per a tothom".
 
L'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, que ha participat en l'acte d'inauguració d'avui, juntament amb el president d'AFADIS Baix Montseny, Jordi Ruaix, ha explicat el treball conjunt dels ajuntaments del Baix Montseny amb l'Associació perquè el projecte, iniciat fa cinc anys, amb ubicacions temporals, es pogués fer realitat, a partir de la remodelació integral de l'espai que ara ocupa el centre, al poliesportiu del Temple: "La Diputació, ja en l'anterior mandat, que va entendre una sol·licitud supramunicipal i el projecte d'AFADIS, va aportar més de 120.000 euros, amb els quals s'ha dut a terme tota la rehabilitació".
 
Per la seva banda, el president d'Afadis ha posat en valor la col·laboració per tirar endavant aquest servei, que és una ajuda per a les famílies i les persones que l'utilitzen, i ha ressaltat que està "obert a la mancomunitat dels catorze municipis propers al centre".

AFADIS va ser creada el 2011 com a associació de famílies amb discapacitat sense ànim de lucre en l'àmbit del Baix Montseny. Està formada per pares, mares, familiars i voluntaris, que treballen amb l'objectiu de millorar la vida social de persones amb discapacitat i d'oferir-los oportunitats d'oci. L'entitat ja gestiona diversos centres de lleure al territori, però adreçats preferentment a menors d'edat.


FOTOS: Marc Castellet / Diputació de Barcelona

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
Tel: 93 847 96 20  Fax: 93 847 96 29

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/6 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h

ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos a:

 • Facebook
 • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona