Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Nevada 2012

Imatges relacionades

  • Presentació de la Diagnosi de l'EBAS

    Presentació de la Diagnosi de l'EBAS

DIAGNOSI DE MILLORA DE L'ORGANITZACIÓ DELS SERVEIS SOCIALS DE l'EBAS BAIX MONTSENY

26 de febrer de 2016

La vicepresidenta quarta i responsable de l'Àrea d'Atenció a les persones de la Diputació de Barcelona, Meritxell Budó, juntament amb l'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, ha presentat a l'Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera, la Diagnosi de millora de l'organització dels serveis socials de l'Equip Bàsic d'Atenció Social (EBAS) del Baix Montseny, que ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona.
 
Aquesta diagnosi té l'objectiu de fer una valoració en profunditat de l'organització de l'EBAS del Baix Montseny, des d'una perspectiva multidimensional i que relacioni tots els factors que poden incidir en la millora del Servei. La Diagnosi d'Organització a l'EBAS del Baix Montseny s'emmarca dins dels productes del Catàleg de serveis de l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona, enfocats a la millora organitzativa dels serveis socials bàsics per tal de millorar la qualitat del servei i l'atenció al ciutadà.

La Diagnosi respon a un procés participatiu en el que s'han implicat tots els i les professionals de l'EBAS del Baix Montseny, format per set municipis: Campins, Gualba, Fogars de Montclús, Montseny, Sant Esteve de Palautordera, Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina.

Durant l'acte, Meritxell Budó ha destacat que "la gestió diària i la presa de decisions als serveis socials no ha estat fàcil en un context de més responsabilitats derivades de les noves lleis i de la necessitat de dotar-se de recursos per donar resposta a les noves necessitats socials". També ha afegit que cal aprofundir en un marc competencial i de gestió clar i just per als municipis i, també, repensar les organitzacions, ja que les decisions sobre l'organització són molt estratègiques i ofereixen veritables oportunitats de millora.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
Tel: 93 847 96 20  Fax: 93 847 96 29

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/6 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h

ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona