A l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera s’ha celebrat aquest matí la Junta de Seguretat del municipi baixmontsenyenc presidida pel delegat territorial del Govern de la Generalitat, Miquel Àngel Escobar, i l’alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena i a la qual hi han assistit representants dels cossos de seguretat de la policia local de Palau, mossos d’esquadra i guàrdia civil.

Miquel Àngel Escobar, nomenat en el càrrec encara no fa quinze dies, en acabar la Junta ha manifestat que aquestes trobades serveixen per mantenir contactes amb els municipis i poder comparar el comportament delictium les infraccions i els tipus de delicte que hi ha als pobles. També ha destacat l’enorme esforç de coordinació i prevenció que fan els diferents cossos de seguretat a Catalunya.

Segons Miquel Àngel Escobar el comportament està en franges absolutament raonables per la conjuntura que s’està vivint. Tanmateix ha valorat l’anàlisi de les causes que en fan els cossos en qüestions socials, bandes que poden venir d’altres països i el control que en fan “cosa que fa pensar que el seu treball és eficaç”.

El nou delegat del Govern territorial diu que ara es troba en fase d’anar coneixent el terreny i copsar les necessitats que tenen els municipis del seu àmbit d’actuació.