Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Mosquit tigre

Enllaços relacionats

Imatges relacionades

  • Generalitat de Catalunya

    Generalitat de Catalunya

El Govern impulsa el finançament de les obres de rehabilitació que facin les comunitats de propietaris, a través de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i l'ICF

27 de novembre de 2019

El Govern ha acordat avui impulsar, a través de l’Institut Català de Finances (ICF), el finançament amb condicions preferents de les obres de rehabilitació que facin les comunitats de propietaris. L’ICF i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya obren aquesta nova línia dotada amb 100 milions d’euros, 15 dels quals ja estan aprovats per al 2019 i els 85 restants està previst que s’aprovin el 2020.

 

La dificultat per accedir al finançament per part de les comunitats de propietaris ha estat un entrebanc constant ja que, a data d’avui, les subvencions existents només permetien cobrir entre un 30% i un 40% de la despesa un cop realitzades les obres. Aquest acord suposa un canvi important en l’accés al finançament per part de les comunitats i omple un buit llargament reivindicat per tot el sector. Així mateix, obre una via perquè el sector financer privat explori l’oportunitat d’oferir línies de crèdits a les comunitats de propietaris, com a entitat jurídica, ja que fins ara només es donava crèdit als particulars.

 

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
Tel: 93 847 96 20  Fax: 93 847 96 29

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/6 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h

ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona