Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Pont Romà

Imatges relacionades

  • La marató TV3 - Rutagós solidari

    La marató TV3 - Rutagós solidari

RUTAGÓS SOLIDARI AMB LA MARATÓ DE TV3

13 de novembre de 2019

Abecan Palautordera tornarà a col·laborar amb La Marató de TV3, com ja ve fent darrerament. Aquesta vegada serà un Rutagós Solidari, que sortirà el dia 23 de novembre de la plaça major de Palau, i es passejarà de manera familiar amb les mascotes, fins Santa Margarida (Sant Esteve de Palautordera), pel camí que té més fonts. La sortida serà a les 10h, i fins les 14h. Allà, es farà un vermut amb refresc i tapes d’autor del restaurant La Calma, a la plaça de l’església.

Des de l’organització de La Marató s’han interessat en aquesta activitat, i han demanat vídeos per a projectar durant el programa del dia 15 de desembre, que serà La Marató pròpiament dita.

Des d'Abecan es convida a participar, tant per la causa com per l'oportunitat que representa per donar a conèixer el nostre entorn i els nostres pobles.

Les inscripcions es poden fer al Restaurant El Turó de l’home (plaça Major de Santa Maria de Palautordera), com al restaurant La Calma (plaça de l’església de Santa Margarida), ó el mateix dia, de 9’30 a 10h a la plaça Major.

Cada inscripció són 8€, i inclou un osset porta-bosses per a recollir les deposicions, la passejada i el vermut. Els beneficis es destinaran a La Marató 2019.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
Tel: 93 847 96 20  Fax: 93 847 96 29

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/6 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h

ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona