Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

 •          Mida de lletra  

Pont Romà

Imatges relacionades

 • Creu Roja CSS

  Creu Roja CSS

 • Creu Roja CSS

  Creu Roja CSS

 • Creu Roja CSS

  Creu Roja CSS

 • Creu Roja CSS

  Creu Roja CSS

L'ALCALDE DE PALAU POSA EN VALOR EL MODEL D'ÈXIT DEL CENTRE DE SUPORT SOCIAL EN LA TROBADA DE LES CREU ROJA DEL VALLÈS ORIENTAL

21 de setembre de 2019

L'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, ha expressat la seva satisfacció pel model d'èxit que representa el Centre de Suport Social ja que es compleixen abastament els dos objectius inicials de poder disposar d'una presència física de la Creu Roja a Santa Maria de Palautordera i portar a terme activitats per a la gent que els ajuda a millorar la seva vida. L'alcalde ha fet aquestes manifestacions en la trobada que avui han fet en les dependències de l'equipament les assemblees de la Creu Roja del Vallès Oriental (Granollers, Mollet - Baix Vallès, Caldes de Montbui i Baix Montseny), en la qual hi han participat més d'un centenar de persones entre tècniques i tècnics, voluntaris i voluntàries, usuarisa i usuàries i els presidents de les quatre assemblees i el president de la Creu Roja Catalunya, Josep Quitet.

Xena ha recordat que des del febrer de 2018 quan es va obrir el centre a banda de les activitats per a la gent gran amb cursos i tallers diversos també s'hi porta a terme el programa de repartiment d'aliments i la cessió de material. Al mateix temps ha posat en valor la tasca que està fent tant el personal de la Creu Roja com el voluntariat i ha encoratjat la institució a seguir en aquesta línia i, a ser possible "ampliar els serveis".

Per la seva banda, el president de Creu Roja Catalunya ha remarcat que el Centre de Suport Social, de titularitat municipal però amb gestió de la Creu Roja, és un model únic a Catalunya que s'està convertint en un referent no només a Catalunya sinó també per assemblees de la Creu Roja d'altres comunitats de l'Estat espanyol. Quitet ha aprofitat la trobada per remarcar que a Catalunya Creu Roja enceta una nova filosofia més globalitzadora "Creu Roja som tots i no pas només d'un territori concret", ha dit.

El palauenc Mariano Balada ha tancat l'acte protocolari amb la lectura d'una poesia  amb el Centre de Suport Social i la Creu Roja com a protagonistes.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
Tel: 93 847 96 20  Fax: 93 847 96 29

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/6 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h

ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos a:

 • Facebook
 • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona