Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Arboretum

Imatges relacionades

  • Guardó Vitamènia

    Guardó Vitamènia

EL GUARDÓ VITAMÈNIA 2019 ES CONCEDEIX AL MERCAT SOLIDARI

13 de setembre de 2019

El Mercat Solidari de Santa Maria de Palautordera impulsat per l'entitat Palau Solidari rebrà el Guardó Vitamènia 2019 després de la votació del jurat reunit el 12 de setembre a la sala de plens de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. La decisió s'ha pres amb la majoria de cinc dels vuits vots possibles. El Mercat Solidari era una de les tres candidatures finalistes després de la reunió del jurat el passat 25 de juliol. També eren finalistes el Club Handbol Palautordera que ha rebut dos vots i Venanci Mestre, a títol pòstum, que ha rebut un vot.

Palau Solidari organitza cada any dues edicions del Mercat Solidari (una d'estiu i una d'hivern) arribant enguany a la 20a edició. La recaptació del mercat cada any es destina a una entitat solidària.

El Guardó Vitamènia és un reconeixement públic a persones, grups o entitats que, per la seva meritòria tasca en pro del bé de la comunitat o fet distingit que hagi estat de rellevància per al municipi de Santa Maria de Palautordera. El guardó es lliura anualment dintre d'un acte públic dels que se celebren a la Festa Major d'octubre "Aplec del Remei", tradicionalment a la mitja part del concert del dissabte de Festa Major que, enguany, tindrà lloc el dia 12 d'octubre a partir de les sis de la tarda a l'Envelat amb l'orquestra Montgrins.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
Tel: 93 847 96 20  Fax: 93 847 96 29

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/6 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h

ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona