Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Nevada 2012

Enllaços relacionats

Imatges relacionades

  • Generalitat de Catalunya

    Generalitat de Catalunya

EL 16 DE MAIG FINALITZA EL TERMINI PER SOL.LICITAR EL VOT PER CORREU A LES ELECCIONS 26M

14 de maig de 2019

El dijous 16 de maig és el darrer dia per sol·licitar el vot per correu per a les eleccions municipals del proper 26 de maig i l’imprès es pot recollir a les Oficines de Correus.
 
L’elector haurà de presentar la documentació electoral a l’Oficina de Correus i enviar-la per correu certificat a la mesa que li correspon votar,no més tard del dia 22 de maig. Des de l’Oficina del Cens Electoral faran arribar la documentació necessària per tots els processos electorals del 26 de maig.
 
Per poder votar per correu es fa una única sol·licitud per a tots els processos electorals que se celebren el mateix dia: eleccions al Parlament Europeu, eleccions municipals i eleccions al Consell General d’Aran.
 
Vot des de l’estranger
 
Les persones que es troben temporalment a l’estranger (ERTA), poden exercir el dret a vot si s’han inscrit al registre de matrícula consular com a no resident i han sol·licitat votar abans del 27 d’abril. 
 
L’Oficina del Cens Electoral envia per correu certificat i urgent la documentació per votar a l’adreça que s’hagi indicat en la sol·licitud.
 
El termini per enviar aquesta documentació per correu certificat a la mesa electoral finalitza el 22 de maig, de la mateixa manera que el vot per correu dins de l’Estat.
 
Les eleccions municipals són convocades pel govern de l’Estat, a proposta del Ministeri d’Interior i del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública.
 
La Generalitat de Catalunya convoca les eleccions al Consell General d’Aran i dicta les disposicions necessàries per a l’elecció i designació dels membres dels consells comarcals i la seva constitució, a partir dels resultats de les eleccions municipals.
 
Per a més informació, teniu a la vostra disposició la pàgina http://eleccions.gencat.cat.

 

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
Tel: 93 847 96 20  Fax: 93 847 96 29

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/6 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h

ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona