Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

 •          Mida de lletra  

Cigonyes

CETS del Montseny

Imatges relacionades

 • Logotip EUROPARC

  Logotip EUROPARC

 • Logotip Partner Europarc

  Logotip Partner Europarc

 • Logotip empresa adherida CETS Montseny

  Logotip empresa adherida CETS Montseny

TREBALLANT PER UN TURISME SOSTENIBLE DES DE 2011

Des de l’any 2010 el municipi de Santa Maria de Palautordera ha estat participant en la Carta Europea de Turisme Sostenible al Montseny, un reconeixement d’abast europeu que ens avala com a destinació turística on treballem per minimitzar els impactes negatius del turisme en el nostre entorn i potenciar els avantatges d’aquesta activitat per a les empreses locals.


Què és la Carta Europea de Turisme Sostenible?

La Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) és un reconeixement que atorga la Federació EUROPARC i que acredita que un territori entorn d’un espai protegit disposa d’una estratègia turística sostenible elaborada amb consens amb els agents del territori.

La CETS és definida per la mateixa Federació Europarc com “una eina de gestió que permet als espais protegits desenvolupar el turisme de manera sostenible”.

Es tracta, doncs, d’una metodologia de treball, d’implantació voluntària, que condueix a definir i implantar una estratègia local a favor del turisme sostenible i que és reconeguda per la mateixa Federació a manera de certificació o segell de sostenibilitat turística.

Des de l’any 2011 el Parc Natural del Montseny i els municipis del seu entorn immediat treballem sota el paraigua de la CETS, donant compliment als requeriments de sostenibilitat turística en un parc natural que determina la Federació Europarc.

T’esperem al Montseny, t’esperem a fer turisme sostenible!


web oficial: http://www.europarc.org/sustainable-tourism/


Més informació sobre la Carta Europea de Turisme Sostenible del Montseny: http://parcs.diba.cat/web/turisme-sostenible-als-espais-naturals/la-carta-i-el-parc/montseny


Necessites dormir, menjar, visitar... el Montseny? Tria empreses CETS, tria bé

L’aposta per la gestió del turisme sostenible al Montseny compta amb el compromís del Parc Natural del Montseny, dels municipis del seu entorn i de 17 empreses turístiques que han estat reconegudes per Europarc.

Pots consultar-les aquí:

http://parcs.diba.cat/web/turisme-sostenible-als-espais-naturals/la-carta-i-les-empreses/montsenyEscut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
Tel: 93 847 96 20  Fax: 93 847 96 29

Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/6 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h

ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos a:

 • Facebook
 • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona