Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

 •          Mida de lletra  

Reciclatge

Imatges relacionades

 • Inauguració Centre Suport Social

  Inauguració Centre Suport Social

 • Inauguració Centre Suport Social

  Inauguració Centre Suport Social

 • Inauguració Centre Suport Social

  Inauguració Centre Suport Social

INAUGURAT EL CENTRE DE SUPORT SOCIAL

19 de maig de 2018

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i l'alcalde de Santa Maria de Palautordera, Jordi Xena, han inaugurat aquest divendres al migdia el Centre de Suport Social del municipi. Abans, la presidenta s'ha reunit amb l'alcalde i els regidors del consistori.
Durant la seva intervenció, Conesa ha assegurat que "els serveis són per a totes les persones, amb independència del seu origen, de la seva llengua, del color de la seva pell". En aquest sentit, ha afegit que "aquesta és la societat que volem crear, la ue no exclou ni discrimina" i que "donarà oportunitats als nostres fills".
Conesa ha assegurat que "una societat que no és capaç de prestar els millors serveis a la gent gran, és una societat que no mereix dir-se societat europea, madura, cívica", afegint que "som una societat que tenim molt clar a qui devem a on hem arribat. Ho devem precisament als nostres pares, mares, avis, àvies i a les persones que ens han precedit".
El Centre de Suport Social va entrar en funcionament al gener i, al febrer, l'Ajuntament en va cedir la gestió a Creu Roja. La construcció de l'equipament ha tingut un cost total de 251.598,85 euros, dels quals la Diputació n'ha aportat 136.000 euros amb un ajut de les Meses de Concertació del Pla "Xarxa de Governs Locals" 2012-2015.
El nou centre amplia els serveis municipals a la gent grans que abans havia de desplaçar-se a Sant Celoni, dona cobertura a una vuitantena d’usuaris inscrits i compta amb una quinzena de voluntaris.

Atendre les necessitats bàsiques de la gent gran

Per la seva banda, l'alcalde de Palau, Jordi Xena, ha destacat el fet que l'Ajuntament ha apostat molt per poder atendre les necessitats bàsiques de la gent gran del municipi, en un moment que la LRSAL no els ho permetia fer-ho i ara ja es pot dir que el Centre de Suport Social ja és una realitat.
També ha participat de la inauguració Xavier Guàrdia, delegat especial de Creu Roja Baix Montseny, ha explicat que amb la implantació del projecte Vellesa Activa es cuida la gent gran amb diversos tallers i activitats.
A l'acte inaugural també hi han participat el vicepresident tercer de la Diputació i alcalde de Llinars del Vallès, Martí Pujol, el president del Consell Comarcal del Vallès Oriental, David Ricart, el president provincial de Creu Roja, el celoní Josep Quitet i diversos alcaldes del Baix Montseny.Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos a:

 • Facebook
 • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona