Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

 •          Mida de lletra  

Sta. M. de Palautordera

Imatges relacionades

 • menjar animal amb claus

  menjar animal amb claus

 • menjar animal amb claus

  menjar animal amb claus

 • menjar animal amb claus

  menjar animal amb claus

 • Tolva de colònia de gats controlada amb vidres

  Tolva de colònia de gats controlada amb vidres

ESTIGUEU ATENTES I ATENTS!

6 de desembre de 2016

A Santa Maria de Palautordera s'han detectat trossos de carn amb claus al final del carrer de la Creu i pinso amb vidres a l'alçada de Can Rahull. Per aquest motiu des de l'Ajuntament es demana a la ciutadania que ajudi a lluitar contra el maltractament animal. En cas de detectar alguna d'aquestes trampes pot avisar la policia local 938479630 o bé al 112.

 

En aquest sentit, Carme Vázquez, una de les responsables de l'Associació Grup de Suport a Protectores, amb seu ha explicat que no es tracta de fets aïllats a Santa Maria de Palautordera ja que situacions com aquesta darrerament estant passat a moltes poblacions i que tots aquests fets cal denunciar-los i donar-los a conèixer perquè "si lluitem junts, lluitem millor".

 

Aquesta organització sense ànim de lucre es dedica al control de colònies felines i a l'assistència veterinària d'animals que ho precisin, promovent les adopcions i denúncies al maltractament, a més d'afavorir la consciència respectuosa i harmoniosa entre persones i animals. Funcionen sense ubicació física, mitjançant el contacte per xarxes socials, la solidaritat de les cases d'acolliment i voluntaris.

 

Afegir, que tal i com estableix el Decret legislatiu 2/2008, de 15 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de protecció dels animals, és una infracció molt greu maltractar o agredir físicament els animals si els comporta conseqüències molt greus per la salut, sancionable amb un import de fins a 20.000 Euros.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos a:

 • Facebook
 • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona