Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Nevada 2012

Imatges relacionades

  • Estació de Palau

    Estació de Palau

LA DIPUTACIÓ INVERTIRÀ EN EL CENTRE DE DINAMITZACIÓ DE TURISME SOSTENIBLE DE PALAU PER PRESERVAR EL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC

31 d'octubre de 2018

La Diputació de Barcelona invertirà 23,5 milions d'euros per preservar el patrimoni arquitectònic de la demarcació amb un seguit d'obres de consolidació, reforma i rehabilitació d'edificis monumentals i jaciments arqueològics. El president de la Diputació, Marc Castells, ha assegurat que és "una aposta sense precedents, de les més importants a nivell econòmic". En clau Santa Maria de Palautordera l'ens invertirà en el Centre de Dinamització de Turisme Sostenible a l'estació de ferrocarril.
Segons Castells, aquesta inversió serà beneficiosa pel turisme, "permetent un retorn econòmic i social en base a la generació d'activitat econòmica, vinculada a la recuperació arquitectònica", però també ha remarcat la creació de rutes, relats i millorar la identitat dels municipis, aconseguint que gent del territori els vulgui conèixer i visitar. El president de la demarcació recalca que un dels beneficis col·laterals d'aquesta inversió permetran que molts d'aquests béns que la Diputació ajudarà a restaurar "podran ser utilitzats".
El programa d'inversions dóna suport econòmic a 201 actuacions de les 12 comarques de la demarcació, donant una subvenció del 100% de l'import sol·licitat. El suport ofert als ajuntaments té la finalitat de garantir la pervivència del patrimoni arquitectònic i arqueològic local per tal de poder-lo usar o millorar-ne l'ús actual.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona