Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

 •          Mida de lletra  

Pont Romà

Enllaços relacionats

Imatges relacionades

 • Generalitat de Catalunya

  Generalitat de Catalunya

 • Presentació "Legends of Catalonia"

  Presentació "Legends of Catalonia"

"LEGENDS OF CATALONIA", LA PRIMERA CAMPANYA QUE UTILITZA UN JOC DE REALITAT VIRTUAL PER PROMOCIONAR UNA DESTINACIÓ TURÍSTICA

31 d'octubre de 2018

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha presentat avui la nova campanya de promoció turística “Legends of Catalonia”, acompanyada pel director general de Turisme, Octavi Bono, i pel director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), David Font.
 
Durant la presentació, la consellera ha destacat que “Legends of Catalonia és una campanya pionera a nivell mundial, i la més innovadora feta mai a Catalunya, ja que per primera vegada al món, un organisme públic de promoció turística com és l’Agència Catalana de Turisme, del Departament d’Empresa i Coneixement, utilitza un videojoc de realitat virtual per promocionar una destinació turística”. L’objectiu és crear una experiència totalment immersiva que doni a conèixer Catalunya i des de la “virtualitat” acosti els jugadors a la “realitat”.
 
Chacón ha afegit que “en un món canviant, on les fórmules tradicionals han de conviure amb les noves tecnologies, la nostra destinació i la nostra indústria turística necessiten utilitzar eines com la intel·ligència artificial, la realitat augmentada, la gamificació o la realitat virtual per diferenciar-se i apropar-se als mercats mundials”.
 
El joc està protagonitzat per cinc personatges coneguts arreu del món: l’excapità del FC Barcelona, Carles Puyol; l’alpinista Edurne Pasaban; i els cuiners germans Roca. El repte és desbloquejar les sis medalles que donen accés al diari secret de Sant Jordi, però per aconseguir-ho el jugador, amb l’ajuda d’aquests personatges, haurà de superar sis proves que transcorren en sis indrets emblemàtics de Catalunya: l’amfiteatre romà de Tarragona, la Seu Vella de Lleida, la muntanya de Montserrat, el Cadaqués dalinià, i el Mercat de Sant Antoni i la Sagrada Família a Barcelona.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos a:

 • Facebook
 • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona