Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Nevada 2012

Imatges relacionades

  • Òmnium Cultural

    Òmnium Cultural

1r PREMI ÒMNIUM CULTURAL VALLÈS ORIENTAL

30 de juliol de 2018

Òmnium Cultural del Vallès Oriental ha publicat les bases de la XXIX Festa de les Lletres Catalanes del Vallès Oriental. Hi ha diferents categories, entre d’altres, el 1r Premi Òmnium Cultural Vallès Oriental de recerca del Baix Montseny que es promou amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni. L'objecte és fomentar i promoure la investigació dins l'àmbit del Baix Montseny en el camp de les ciències socials i naturals amb un guardó al millor projecte inèdit per a un treball de recerca en aquests àmbits.

Amb aquest premi, que neix en el marc de la celebració, a Sant Celoni, de la 29a Festa de les Lletres Catalanes d'Òmnium Cultural del Vallès Oriental de 2018, es pretén donar continuïtat al projecte en el temps, de manera que incentivi encara més la recerca al Baix Montseny. I en aquest sentit, es demana un projecte de treball de recerca i el currículum, per tal que en el cas de resultar premiat, la persona/es puguin desenvolupar el treball durant un any. La dotació econòmica del premi és de 3.000 euros.

El treballs es podran presentar fins el 1 d’octubre de 2018 i els premis es lliuraran el 23 de novembre en una festa que es celebrarà al Teatre Ateneu de Sant Celoni.

En aquest enllaç més informació


Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona