Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Pont Romà

Imatges relacionades

  • Via Empresa

    Via Empresa

LA GENERALITAT DESTINA 100.000€ A LES PIMES QUE INNOVIN

27 de juliol de 2018

La línia Innotec d'Acció compta amb un pressupost d'1,4 milions d'euros i beneficiarà a empreses que realitzin projectes d'R+D


La Generalitat de Catalunya ha activat un pla d’ajuts de fins a 100.000 euros per a una trentena de pimes catalanes que duguin a terme projectes d’R+D i innovació en col·laboració amb agents tecnològics homologats com els agents Tecnio.

 

Es tracta de la nova línia Innotec d’Acció, que amb un pressupost d’1,4 milions d’euros té l’objectiu d’impulsar i facilitar nous projectes de recerca industrial, desenvolupament experimental o innovació en procés, segons informen en un comunicat.

 

Els ajuts d’Innotec contemplen subvencions d’entre el 35% i el 70% del cost subvencionable del projecte per part de l’empresa. Els beneficiaris podran destinar els ajuts a finançar despeses de personal i de col·laboracions externes, així com a l’amortització de l’equipament necessari per al projecte i a l’adquisició de llicències i patents.

 

El programa compta també amb una línia específica per a projectes d’R+D vinculats a l’economia circular. Les empreses interessades poden sol·licitar accedir als ajuts fins al pròxim 9 d’agost.

 

L’objectiu d’Innotec és intensificar els índexs d’innovació i R+D del teixit empresarial català. Segons l’últim Baròmetre de la Innovació d’Acció, aquest 2017 el 55,3% de les empreses catalanes ha innovat i el 25,7% ha fet R+D, percentatges superiors al del 2016.

 

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona