Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

 •          Mida de lletra  

Biblioteca Ferran Soldevila

Imatges relacionades

 • L'escultor Diego Fernández

  L'escultor Diego Fernández

 • Diego Fernández amb l'alcalde Jordi Xena

  Diego Fernández amb l'alcalde Jordi Xena

DIEGO FERNÁNDEZ EXPOSA A LA QUADRA SALA CULTURAL

9 de juliol de 2018

Fins el dia 4 d'agost d'aquest any a la Quadra, sala cultural de Santa Maria de Palautordera es pot visitar l'exposició d'escultures "Lenguaje Universal" de l'artista local, Diego Fernández. Es tracta de la primera exposició monogràfica que fa al seu municipi, fruït de la voluntat de donar a conèixer la seva obra. Fernández va néixer a Almeria l'any 1958 i viu a Palau des de fa molts anys. Ha treballat a la indústria metal·lúrgica i es dedica a l'escultura des de fa quinze anys.

La seva obra es caracteritza per línies molt depurades, estilitzades formades per formes i plans d'acer i oxidació química. De fet, com ell mateix assenyala "el meu llenguatge artístic parteix de les formes, el simbolisme i la metàfora". Com a matèria prima fa servir tot tipusa de materials tot i tenir especial predilecció per l'acer.

En aquest sentit, ha fet diversos estudis de motlles i nous materials, fruït de la seva preocupació per investigar permanentment noves formes d'expressió. La seva obra ha estat presentada en diverses exposicions col·lectives a ciutats de la península i d'Europa d'entre les quals destaquen Milà, Romà, Granada, Còrdova, Màlaga, València, Alacant i Sevilla. Hores d'ara també està treballant en una escultura que tindrà el seu destí Santa Maria de Palautordera.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos a:

 • Facebook
 • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona