Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Gitanes 2015

Imatges relacionades

  • Fulletó PLH ciutadania

    Fulletó PLH ciutadania

SESSIÓ PARTICIPATIVA SOBRE EL PLA LOCAL D'HABITATGE DE PALAU

22 de febrer de 2018

L'equip redactor del Pla Local d'Habitatge 2019-2024 per a Santa Maria de Palautordera, amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona, convoca el proper dijous 22 de febrer a les 19:00 hores a la sala de plens de l'Ajuntament els veïns i veïnes a una sessió que pretén implicar el conjunt de la ciutadania en l'anàlisi de la realitat actual en matèria d'habitatge, i alhora promoure la proposta d'actuacions a desenvolupar en els sis anys de vigència del pla.

 

L’Ajuntament ha posat en marxa la redacció d’aquest Pla Local d’Habitatge davant la constatació de les dificultats per accedir a un habitatge ajustat a les necessitats de les diferents demandes existents per part de la població del municipi. Alhora, l’Ajuntament també fa mesos que treballa en la localització d’habitatges desocupats susceptibles de ser emprats en polítiques d’habitatge perquè retornin al mercat i compleixin amb la seva funció social.

 

En la fase actual d’anàlisi, l’equip redactor del pla està fent una aproximació territorial, estudiant les condicions socials de la ciutadania, l’estat i característiques del parc d’habitatges, les possibilitats del planejament urbanístic i els recursos i iniciatives municipals. D’aquesta manera es pretén ajustar les actuacions a desenvolupar a la realitat i necessitats de la població. Posteriorment s’elaborarà un diagnòstic i una estratègia que orientaran les actuacions a desenvolupar durant els sis anys de vigència del pla.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona