Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Pont Romà

Imatges relacionades

  • Concentració a Santa Maria de Palautordera

    Concentració a Santa Maria de Palautordera

AL VOLTANT DE 150 PERSONES RECLAMEN A PALAU LA LLIBERTAT DELS PRESIDENTS DE L'ANC I ÒMNIUM

17 d'octubre de 2017

Centenars de persones s'han concentrat aquest migdia, seguint la convocatòria impulsada per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (ACM) davant els ajuntaments i centres de treball del Baix Montseny com a mesura de protesta per l'enpresonament ahir la nit de Jordi Sànchez, president de l'ANC, i Jordi Cuixart, president d'Òmnium per un presumpte delicte de sedició. A Santa Maria de Palautordera si han aplegat al voltant d'unes 150 persones.

En el decurs de la concentració silenciosa de cinc minuts s'ha llegit el manifest "Les idees sempre seran lliures" elaborat per les dues entitats municipalistes en el qual es destaca que la llibertat no es compra ni es ven, ni es negocia, ni es demana, la llibertat s'exerceix i posa èmfasi en el fet que ahir l'Estat espanyol va tornar a creuar una línia vermella en qualsevol democràcia a l'Europa del segle XXI. "Empresonar els presidents d'Òmnium Cultural i de l'Assemblea Nacional Catalana per manifestar-se pacíficament i donar veu al poble posa en greu risc els valors democràtics que crèiem que eren la base de la Constitució de 1978".

En el text tanmateix es diu que la resposta dels catalans que la resposta serà, com sempre, serena, ferma, pacífica i democràtica i que Europa no pot continuar donant l'esquena a a Catalunya davant accions pròpies d'una dictadura i la privació de llibertat a causa de les idees de tot un poble. "Des d'ahir, a la Unió Europea hi ha presos polítics!", s'assegura en el manifest.

 

Veure vídeo de la lectura del manifest

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona