Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Reciclatge

Imatges relacionades

  • procés de renovació educativa Escola Nova 21

    procés de renovació educativa Escola Nova 21

EL BAIX MONTSENY PARTICIPA ACTIVAMENT EN EL PROCÉS DE RENOVACIÓ EDUCATIVA ESCOLA NOVA 21

27 de juliol de 2017

Els ajuntaments de Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Llinars del Vallès dinamitzem la Xarxa Local del Baix Montseny formada per les 16 escoles de tots 3 municipis del procés de renovació educativa anomenat Escola Nova 21. Durant el curs 2016 – 2017, la Xarxa Local del Baix Montseny ha engegat un procés de reflexió sobre quin ha de ser el propòsit de l’educació al segle XXI i sobre la creació de grups impulsors dins cadascuna de les escoles amb l’objectiu d’obrir aquest procés de reflexió a tot el claustre i liderar el procés de canvi de cadascun dels centres.

Dimecres 19 de juliol, es va fer al recinte de l’Escola Industrial de Barcelona una trobada amb els regidors d’ajuntaments que dinamitzen les xarxes del programa Escola Nova 21 impulsada per la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació amb l’objectiu de valorar-ne la posada en marxa i les primeres accions realitzades així com refermar la importància de la participació dels ens locals en aquest procés cap a la transformació educativa. A l’acte hi van assistir els regidors d’Educació de Sant Celoni, Sant Maria de Palautordera i Llinars.

El programa Escola Nova 21, amb una durada de 3 anys, té com a objectiu principal sumar esforços de totes les escoles, institucions i persones que generi una mobilització sense marxa enrere per a l’actualització del conjunt del sistema educatiu català. Per aconseguir-ho, pretén en primer lloc, generar presa de consciència sobre la necessitat de canvi educatiu i, en segon lloc, sistematitzar i crear coneixement i procediments que facin possible el canvi en el si de les xarxes locals d’Escola Nova 21.

El regidor de Cultura i Educació de Sant Celoni, Raül Garcia, valora “l’encert de treballar el projecte a nivell de Baix Montseny i amb colideratge dels 3 municipis participants i de sumar-hi  totes les escoles amb independència de la vinculació formal amb el programa d’Escola Nova 21.” En aquest sentit, segons Raül Garcia, la bona resposta per part de tots els centres educatius “posa de manifest la implicació de la comunitat educativa del Baix Montseny per garantir que tots els infants trobin a l’escola una experiència d’aprenentatge gratificant i empoderadora que millori la seva expectativa vital i reverteixi, també, en una societat més cohesionada i capaç de donar resposta als reptes globals del segle XXI”.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona