Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

 •          Mida de lletra  

Festa Major 2017

Imatges relacionades

 • Lliurament de diplomes curs bàsic de policia

  Lliurament de diplomes curs bàsic de policia

 • Lliurament de diplomes curs bàsic de policia

  Lliurament de diplomes curs bàsic de policia

UNA AGENT DE LA POLICIA LOCAL ACABA EL CURS DE FORMACIÓ BÀSICA

22 de juny de 2017

El conseller d’Interior, Jordi Jané, acompanyat de la directora de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, Annabel Marcos, ha presidit aquest dijous a Mollet del Vallès l’acte de lliurament de diplomes del Curs de formació bàsica per a policies 2016-2017 de l’Escola de Policia de Catalunya. Enguany s’han graduat 92 nous agents de les policies locals de 62 ajuntaments catalans, entre els quals hi ha L.A.L., agent del consistori de Santa Maria de Palautordera.  El curs corresponent de la 30a promoció es va iniciar el mes de setembre passat.

Els Curs de formació bàsica per a policies capacita l’alumnat per integrar-se en els cossos de la Policia de Catalunya i per exercir les funcions bàsiques d’un servei de policia. La formació impartida a l’ISPC fa especial èmfasi en la transmissió de valors de proximitat, compromís, integritat, respecte, voluntat de servei i sentiment de pertinença. En aquest sentit, els alumnes treballen aprenent tècnica policial, amb tot el fonament legal per la practica policial, tota la formació amb deontologia i drets humans i tot ho fan fonamentant-ho en valors per donar el màxim d’ells pel cos i pel bé comú. 

L’ISPC s’ha convertit en un referent europeu en l’ensenyament integral dels cossos que operen en la seguretat i les emergències, des de policies, bombers, agents rurals fins a tècnics penitenciaris o instructors de seguretat privada

L'alcalde, Jordi Xena, i el sotsinspector de la Policia Local, David Otal, han acompanyat l'agent de Santa Maria de Palautordera en l'acte de lliurament dels diplomes.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos a:

 • Facebook
 • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona