Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Gitanes 2015

Imatges relacionades

  • Mònica Garcia i Rafel Baqué

    Mònica Garcia i Rafel Baqué

EL PALAUENC RAFEL BAQUÉ CAMPIÓ D'ESPANYA DE CÀSTING

15 de juny de 2017

El veí de Santa Maria de Palautordera, Rafel Baqué, s'ha classificat per disputar el campionat del món de Càsting -pesca simulada- que es disputarà a Polònia entre la darrera setmana del mes d'agost i la primera del mes de setembre d'aquest any. L'esportista palauenc ha aconseguit aquesta fita fa pocs dies després de celebrar-se al municipi aragonès de Zuera el campionat d'Espanya on va aconseguir quatre primers llocs, dos segons i un tercer en les proves individuals i el primer lloc en totes les combinades.
Tal com explica Rafel Baqué aquest esport està basat en fer en un camp de gespa tot el que es pot fer amb una canya de pescar en un pantà, un riu o al mar amb precisió, tècnica depurada i habilitat a l'hora de llançar la canya a les distàncies establertes i saltant d'una diana a l'altra intentant aconseguir el màxim de puntuació.
En total són nou proves i Rafel Baqué està molt satisfet amb el resultat aconseguit en el campionat estatal on també hi va participar un altre palauenc, Jordi Miquel, que també va fer dos segons.
Per la seva banda, la regidora d'Esports de l'ajuntament de Palau, Mònica Garcia, ha destacat l'esforç que estan fent esportistes palauencs que practiquen esports minoritaris com és el cas del Càsting que practica Rafel Baqué ja que requereix moltes hores d'entrenament i també serveix per posar Santa Maria de Palautordera al mapa i per això cal seguir donar-els-hi suport.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona