Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Gitanes 2015

Enllaços relacionats

Imatges relacionades

  • Generalitat de Catalunya

    Generalitat de Catalunya

EL GOVERN OBRE UNA NOVA CONVOCATÒRIA PER A SUBVENCIONAR OBRES DE REHABILITACIÓ D'EDIFICIS D'HABITATGES

5 de juny de 2017

El Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge ha fet pública avui la convocatòria de subvencions per al foment de la rehabilitació d'edificis de tipologia residencial per a l’any 2017, a la qual destinarà inicialment cinc milions i mig d’euros. Aquesta dotació és ampliable en funció de les sol·licituds i la disponibilitat pressupostària.
 
Poden accedir a aquestes subvencions les comunitats de propietaris, els propietaris d’edificis d’habitatges o els llogaters, autoritzats prèviament per la propietat. Els edificis que entren dins l’àmbit de la convocatòria són els d’habitatges col·lectius o plurifamiliars ubicats a Catalunya, construïts i acabats abans de 1981.
 
D’aquesta convocatòria en queden exclosos els de la ciutat de Barcelona i els de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que es regeixen per les convocatòries de subvenció pròpies del Consorci de l’Habitatge de Barcelona i del Consorci Metropolità d’Habitatge de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, i que estan cofinançades en part pel Govern, a través de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.
 
L’any passat, el Govern va destinar a aquesta convocatòria una partida inicial de 3 milions d’euros que es van ampliar fins els 5,5 milions un cop ateses totes les peticions. Les línies d’ajuts a la rehabilitació formen part del conjunt de subvencions que des del Govern es donen en matèria d’habitatge. El 2016, el total de la inversió total de la Generalitat destinat a la rehabilitació va ascendir a 35,5 milions d’euros. Aquesta inversió inclou també altres projectes de rehabilitació en barris específics; a programes d’instal·lació d’ascensors a finques antigues, i a la millora d’habitatges on resideix gent gran, entre d’altres qüestions.

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona