Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

 •          Mida de lletra  

Sta. M. de Palautordera

Notícies

 • .

  6 d'abril de 2017

  EL DEPARTAMENT DE TREBALL, AFERS SOCIALS I FAMÍLIES ELIMINA LES TAXES DELS INFORMES D'ESTRANGERIA PER A LES PERSONES EN SITUACIÓ MÉS VULNERABLE

  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha eliminat les taxes que s’aplicaven als informes d’estrangeria que demanen les persones en situació més vulnerable.

 • Recollida de poda porta a porta

  6 d'abril de 2017

  CANVI D'HORARI D'ATENCIÓ PER DEMANAR RETIRADA DE SAQUES DE PODA

  A partir d'aquest mes d'abriTambé et pots informar a twitter seguint @mediambpalaul, es modifica l'horari d'atenció per demanar la retirada de les saques de poda.
  Caldrà seguir trucant al núm.

 • Oriol Madí

  5 d'abril de 2017

  ORIOL MADÍ, PLATA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA UNIVERSITARI

  L'atleta palauenc del Club d'Atletisme Sant Celoni Oriol Madí va participar, el dia 1 d'abril, al Campionat de Catalunya Universitari, defensant els colors de la Universitat Autònoma de Barcelona, on estudia.

 • Escut Palau

  5 d'abril de 2017

  MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL CUP PER A L'ELABORACIÓ D'UN PLA D'HABITATGE 2018-2024

  L'actual crisi ha impactat de manera dramàtica en la vida de milers de persones, que a causa de dificultats econòmiques sobrevingudes no poden cobrir les seves necessitats més bàsiques.

 • ? ? ?

  3 d'abril de 2017

  PER UN ÚS CORRECTE

  Sovint, quan anem pel carrer veiem brossa a terra, quan hi ha espai dins els contenidors i mobles, matalassos i altres trastos fora del dia de recollida, impedint el pas per la vorera, provocant escampada de brossa pel voltant i molèsties als veïns.
   
  Per...

 • Rosella

  1 d'abril de 2017

  DESPERTAR DE LA PRIMAVERA

  L'arribada de la primavera, l'augment de les temperatures i de la durada del dia, així com les pluges primaverals, anima a plantes i herbes a crèixer.

 • Tanca vegtetal que envaeix la via pública

  1 d'abril de 2017

  JARDINS PARTICULARS

  Les persones que tenen casa amb jardí, les plantacions del qual tinguin branques, arbustos o tanques vegetals  que sobresurtin de la seva propietat, cal que les mantinguin  de manera que no causin molèsties a terceres persones, sense dificultar el...

 • Tinença responsable

  28 de març de 2017

  EL TEU GOS, LA TEVA RESPONSABILITAT

  A conseqüència de l’augment del nombre d’excrements de gossos a la via pública, l’Ajuntament  recorda de l'obligació als propietaris dels gossos, que en recullin els excrements, ja sigui en voreres, escocells, parterres, zones enjardinades...

 • Campanya Viu la primavera

  27 de març de 2017

  VIU LA PRIMAVERA

  En el marc de l’adhesió del municipi a la plataforma Viles Florides, Palau inicia la campanya de participació ciutadana “Viu la primavera” que té per objectiu animar els veïns i veïnes a engalanar els seus balcons amb flors i plantes de...

 • Gallines ponedores

  22 de març de 2017

  GRIP AVIAR

  Es comunica a tots els propietaris que tinguin aus de corral a l'aire lliure per a autoconsum, com ara gallines, ànecs, galls d'indi i oques, que a la província de Girona s'ha detectat un focus de grip aviar.

 • Porc vietnamita

  18 de març de 2017

  CENS DE PORCS VIETNAMITES

  Des de la Generalitat de Catalunya s'està treballant per conèixer el nombre de porcs vietmamites  i mini-pigs, per fer-ne un cens i promoure'n la tinença responsable.

 • Prohibició fer foc

  10 de març de 2017

  FI DE LA TEMPORADA DE CREMA

  El dia 14 de març finalitza la temporada en què és permesa la crema controlada de restes vegetals, a partir d'aquesta data i fins el 15 d'octubre serà necessari un permís dels Agents Rurals de la Generalitat, que podeu sol·licitar mitjançant un...

 • gossos

  7 de març de 2017

  AJUDA'NS A TROBAR EL PROPIETARI ... FEBRER 2017

  Quan es detecta que un gos va sol per la via pública i podria esdevenir un perill per la circulació, en primer lloc es mira, amb un lector de xips, si el gos en porta.

 • Bosses compostables

  7 de març de 2017

  S'ALLARGA EL TERMINI PER RECOLLIR LES BOSSES COMPOSTABLES


  Amb la campanya de foment de la recollida selectiva de matèria orgànica s'està entregant a les famílies cubells airejats i bosses compostables, per poder separar les restes de menjar.

 • Minideixalleria de la Plaça Major

  6 de març de 2017

  ÚS DE LES MINIDEIXALLERIES 2016

  Aquest 2016, entre les tres minideixalleries de Palau, s'han recollit 281 quilos de residus especials, més del triple del que es va recollir  l'any 2015.

 • Generalitat de Catalunya

  6 de març de 2017

  LA GENERALITAT, LES ADMINISTRACIONS LOCALS I EL SECTOR ENERGÈTIC CONSTITUEIXEN LA TAULA D'IMPULS A L'AUTOCONSUM FOTOVOLTAIC A CATALUNYA

  La Generalitat, les administracions locals i el sector energètic han constituït avui la Taula d’impuls a l’autoconsum fotovoltaic a Catalunya, un instrument que ha de servir per proposar solucions per resoldre les barreres que actualment dificulten...

 • Separem l'orgànica...

  6 de març de 2017

  SI ENCARA NO TENS EL KIT DE L'ORGÀNICA ...

  Aquest hivern ha finalitzat la campanya per fomentar el reciclatge dels residus orgànics a través de visites informatives a totes les llars i del lliurament de material per separar correctament aquests residus a casa
   
  Durant la campanya, una...

 • Deixalleria

  27 de febrer de 2017

  ÚS DE LA DEIXALLERIA DURANT L'ANY 2016

  Durant l'any 2016 la deixalleria de Palau ha registrat un total de 10.435 visites i l'aportació d'un total de 518 tones de materials.
   
  De les 10.435 visites, un total de 3.

 • Orgànic@

  13 de febrer de 2017

  AUGMENT DE L'ORGÀNICA I REDUCCIÓ DE LA FRACCIÓ RESTA L'ANY 2016

  Palau augmenta la quantitat de matèria orgànica recollida. L’any 2016 es van recollir 644 tones d'orgànica, un 5% més que l’any anterior.

 • Contenidors d'orgànica i resta anteriors a l'actuació

  13 de febrer de 2017

  CANVI DEL SENTIT D'OBERTURA DELS CONTENIDORS

  Durant aquesta setmana, des del Servei de recollida d'escombraries, s'ha canviat el sentit d'obertura dels contenidors de resta i orgànica del municipi.


RSS 2.0

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

 • Twitter
 • Facebook

Segueix-nos a:

 • Facebook
 • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona