Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera

Idiomes

  •          Mida de lletra  

Carnaval

Servei municipal d'abastament d'aigua

En relació a l'acord del Ple de l'Ajuntament del dia 25 de setembre de 2014 relatiu a la intervenció del servei d'abastament d'aigua potable, es fa públic que, segons decret de l'alcaldia de data 27 d'octubre, s'ha resolt constatar la renúncia i l'abandonament del servei d'abastament públic d'aigua potable que realitzava la Comunitat d'Aigües S.L.  i, en conseqüència, declarar resolta, a tots els efectes, l'autorització municipal atorgada a l'esmentada empresa per la prestació del servei.

 

Aquest servei afecta al nucli urbà, la Serra, Can Garriga,  pla del Remei, Font Martina,  Can Barceló, Can Portell, pla de Can Sala, els Bruguers, i polígons industrials de la Serra, Can Balmes i Can Vernedes-Ca n'Auleda.

 

En la mateixa resolució s'ha disposat regularitzar aquest servei  mitjançant l'assumpció de la prestació del servei públic d'abastament pel sistema de gestió directa i amb els propis mitjans de l'ajuntament. A partir de dia 30 d'octubre de 2014, qualsevol gestió relacionada amb la prestació d'aquest servei s'haurà de realitzar a l'oficina d'atenció al ciutadà, a l'ajuntament.

 

Telèfon: 93.847.96.21

C/e: serveiaigua@smpalautordera.cat

 


Horari: Dilluns a divendres, de 9 a 12 h.
On es fa: Oficina d'atenció al ciutadà - OAC

ANALÍTIQUES D'AIGUA DE LA XARXA

 

Periòdicament es penjaran els resultats de les analítiques de l'aigua de la xarxa que duu a terme l'empresa IPROMA. 


AVÍS DE COBRAMENT DEL REBUT DEL 4t TRIMESTRE DEL 2016

 

Els rebuts de l'aigua corresponents al 4t trimestre de l'any 2016 que estiguin domiciliats seran carregats l'últim dia del període voluntari; és a dir, el proper 3 d'abril de 2017.


AVÍS: REBUTS DE L'AIGUA - 2016

Aprovació del calendari fiscal per a l'any 2017

 

En el document adjunt trobareu el calendari fiscal de tot l'any 2016 pel que fa als pagaments del rebuts del servei d'aigües.

 

CONSUM RESPONSABLE DE L'AIGUA

 

A l'enllaç "Consum responsable de l'aigua" us facilitem unes taules d'estimació del consum d'aigua trimestral: recomanats, mitjans i alts per habitatge, en funció del nombre de persones que hi viuen.

 

Si constateu que el consum trimestral és superior als valors més alts, us recomenem que comproveu que no tingueu cap fuita d'aigua i que valoreu l'ús que feu d'aquest bé a casa vostra.

 

Us recordem que, en cas de fuita, per poder regularitzar el rebut del trimestre cal que la reparació sigui feta per un instal·lador autoritzat i en presenteu la factura al Servei d'aigua de l'Ajuntament.

 Escut Ajuntament de Santa Maria de Palautordera
AJUNTAMENT DE SANTA MARIA DE PALAUTORDERA
Plaça de la Vila, 1 - 08460
T: 93 847 96 20  F: 93 847 96 29
Horari: dilluns a divendres, de 9 a 14 h. i dimecres tarda, de 17 a 19.30 h.
Horari d'estiu (1/7 a 15/9): dilluns a divendres de 9 a 14 h
ajuntament@smpalautordera.cat

Comparteix:

  • Twitter
  • Facebook

Segueix-nos a:

  • Facebook
  • RSS

Amb la col·laboració de:

Logo Diputació Barcelona